Baze za sladoled

Baze za sladoled

Unatoč raznovrsnosti okusa sladoleda, svi okusi imaju nešto zajedničko - bazu za sladoled, možda najvažniji sastojak da bi se postigao sladoled dobrog okusa sa željenom strukturom. Zbog toga je LEAGEL za Vas izradio više vrsta baza, odlično uravnoteženih, koje su Vam potrebne za nježan i kremozan sladoled, za jednostavu ili bogatu recepturu, neutralnog okusa, okusa šlaga ili mlijeka.

ROYAL 50 CF - univerzalna mliječna baza, koja se koristi za toplu i hladnu izradu
GIO 50 - mliječna baza za izradu sladoleda toplim postupkom (pasterizatorom), idealna za razne recepture
PANNA LOVE - mliječna baza za izradu sladoleda toplim i hladnim postupkom
ECCELSA - najnovija mliječna baza rezultat je opsežnog istraživanja odjela za Razvoj i kvalitetu tvornice Leagel, kojim se dobila baza vrhunskog ukusa i teksture, kremasta, topla i nevjerojatno mekana.

VOĆNE BAZE

SPECIALFRUTTA - voćna baza koja sladoledu daje svježinu i prirodnost svježeg voća, a ujedno dozvoljava izradu sladoleda odlične pune strukture i nježnosti, te olakšava upotrebu lopatice. Lako otopiva hladnim postupkom, s vodom ili u kombinaciji s mlijekom.
BAZA pakovanje kom/pak dozacija
Royal 50 CF 2,00 kg 6
50
Gio 50 2,00 kg 6 50
Panna Love
2,00 kg 6 100
Eccelsa 2,00 kg 6 100
Specialfrutta 2,00 kg 6 50

POBOLJŠIVAČI STRUKTURE SLADOLEDA

LEAGEL je za Vas osmislio nekoliko proizvoda, u prahu i pasti, koji se dodaju osnovnoj smjesi za sladoled, kako bi poboljšali strukturu i održavanje sladoleda u banjici, te uklonili nedostatke koji se često pojavljuju u vitrini za sladoled, pritom vodeći računa da okus sladoleda ostane nepromijenjen.
POBOLJŠIVAČI STRUKTURE pakovanje kom/pak dozacija
Maltodex - Maltodekstrin 2,00 kg 6 5 - 30
Leafin- GEL emulgator za sladoled 5,00 kg 2  po želji
Miglioratore C e F - UNIVERZALNI poboljšivač stukture za mliječni i voćni sladoled 1,50 kg 6 10 - 30
Lea Plus Protein 2,00 kg 6 20 - 40

Baregel d.o.o.

Cesta sv. Martina 91, 21312 Podstrana

Tel. +385 21 38 35 90

Fax. +385 21 38 33 08

Mail. info@baregel.hr

Prijavite se i primajte Baregel novosti