Oprema potrebna za izradu sladoleda

ZA ONE S MALIM POSLOVNIM PROSTOROM

Stroj „3 u 1“ je kompletan laboratorij za miješanje, pasterizaciju, kuhanje i proizvodnju sladoleda. Uz uštedu prostora i energije, predstavlja i znatnu uštedu u početnoj investiciji.

STANDARDNA LINIJA

Pasterizator ICETECH opremljen je sistemom „Modular“ i inverterom koji mijenja brzinu okretaja po Vašoj želji, te na taj način postiže optimalnu homogeniziranu emulziju.
Dodatno sazrijevanje, homogenizacija i čuvanje baze odvija se u najsuvremenijim strojevima za čuvanje baze, koji mogu biti opremljeni i „shock“ funkcijom koja omogućava prebacivanje vruće smjese iz pasterizatora, te se na taj način bitno skraćuje vrijeme zauzetosti pasterizatora. Na kraju, smjesa se prebacuje u strojeve za proizvodnju sladoleda, čija najsuvremenija elektronika omogućava proizvodnju sladoleda optimalne strukture i kremoznosti.

ZA ONE KOJI TRAŽE NAJVIŠE – OMOLAB 100

Linija se sastoji od pasterizatora, homogenizatora, stroja za sazrijevanje baze sa „shock“ funkcijom, koji su povezani inox cijevima kojima se automatski transportira baza. Na taj način baza ne dolazi u dodir s vanjskim utjecajima. Na kraju, takva idealno homogenizirana baza se prebacuje u strojeve za proizvodnju sladoleda, opremljene najsuvremenijom elektronikom i izrađene od najkvalitetnijih materijala.

Rezultat svega navedenog je idealan sladoled.

Baregel d.o.o.

Put mira 113, 21210 Solin

Tel. +385 21 38 35 90

Mob. +385 98 359 106 | +385 98 173 2058

Mail. info@baregel.hr

Prijavite se i primajte Baregel novosti