Šankovi i retropultovi

Visoko kvalificirani kadar tvornice IFI, sastavljen od stručnih tehničara, arhitekata i dizajnera, potpomognutih odjelom marketinga, svakodnevno je angažiran planiranjem i dizajniranjem opreme, udovoljavajući uvijek zahtjevima korisnika.

IFI

Godine 1991. IFI pokreće liniju "Factotum", osnovu svih projekata tvornice IFI, razvijenu u laboratoriju odjela za istraživanje i razvoj, u suradnji sa svjetski poznatim industrijskim dizajnerom Makio Hasuike.
Tehnologija Factotuma odabire nosivu konstrukciju izrađenu od čeličnih cijevi, obojenu zaštitnim premazom epoksi - prahom na 180˚C kako bi se osigurali otpornost, čvrstoća i pouzdanost.
Svi modeli šankova tvornice IFI, svi retropultovi i vitrine mogu se međusobno povezivati zahvaljujući modularnom sustavu. Podesive noge, ventilirano hlađenje, zaobljeni unutarnji kutovi, magnetska vrata, samo su neke od inovacija koje je tvornica IFI uvela u području opreme za uređenje interijera ugostiteljskih objekata, a koji su sada dio standardne opreme na tržištu. Factotum sustav čini opremu čvrstom i izdržljivom, potpuno modularnom i jednostavnom za montažu.

GOTOVI KONCEPTI IFI

STARTUP

STARTUP

Start up je prilika karijere, vaša budućnost, vaš prvi bar. Namjenjen je mladim ljudima, budućim poduzetnicima. Fleksibilan, dizajniran za transformacije, prati vaš ukus i vaše potrebe. Dvostruke konstrukcije, sastavljene od šanka i retropulta u jednom komadu, Start up integrira sve elemente bitne za rad jednog lokala, a u potpunosti je odmah spreman za rad. Dostupan je u nekoliko modela: dimenzija 3000, 3500 i 4000 mm; sa rashladnim spremnikom sa zaštitnim staklom ili kupolom od pleksiglasa, sa djelomičnom ili potpunom konzumnom pločom od temperiranog, zaobljenog stakla.
BARSHARING

BARSHARING

Bar Sharing koncept obuhvaća projektiranje nove generacije barova koji se temelje na mogućnosti transformacije lokala svaki dan i u svako doba dana: za doručak, aperitiv, ručak, večeru ili happy hour. Bar Sharing eliminira tradicionalnu razliku između prednje i stražnje strane. Moduli od 1/2/3/4 metra, identične dubine i visine, omogućuju funkcionalnu slobodu i odličan dizajn: od linearnih ili kutnih rješenja do samostalnih elemenata, ne postoji ograničenje za konfiguracije dizajna i funkcionalnost. Materijali, uključujući staklo i višeslojni Kraft papir od celuloznih vlakana, koji izgleda i ostavlja dojam poput drva, definiraju ravnotežu između snage i lakoće. Nezamisliva snaga, vitke linije, čistoća, emisije formaldehida znatno niže od dopuštenih granica, te visoka mogućnost reciklaže karakteristike su Kraft papira, materijala koji može izdržati vatru, kemikalije i organska otapala.

RETROPULTOVI IFI

Talijanska tvornica IFI nudi širok izbor retropultova za ugostiteljske objekte: neutralne, rashladne (ventilirano ili statičko hlađenje), te različite kombinacije elemenata i razne dodatke. Nosiva konstrukcija izrađena je od cjevastog čelika obojenog epoksi prahom te pečenog na 180°C za apsolutnu čvrstoću i trajnost. Prednje fronte su izrađene od poliranog inoxa u jednom komadu za još veću čistoću i učinkovitost hlađenja i izolacije, te prije svega za estetsku ujednačenost svih vidljivih dijelova. Zaobljeni unutarnji rubovi, elektronska kontrolna ploča, magnetska brava, otvaranje vrata za 180°, izolacija debljine 55 mm od poliuretana gustoće 40 kg/m³ neke su od najbitnijih karakteristika.
Neutralni elementi mogu biti otvoreni, zatvoreni kliznim ili krilnim vratima, te sa ugrađenim sudoperom s jednim ili dva korita (sa slavinom i sifonom), dok rashladni mogu imati ladice ili vrata od inoxa ili od dvostrukih, pirolitičkih stakala.

Specijalni elementi

  • koktel stanica: sa izoliranim spremnikom za led, odvodom, bočnim prostorom za boce, 4 GN 1/9 posude za dodatke za ukrašavanje koktela (voće i sl.), te prednjim nosačem za bocepult za kavu: s otvorom za instalacije Ø 70 mm, ladicom za istresanje taloga kave, kipom za smeće, te po želji prostor ispod radne plohe za smještaj perilice čaša ili ledomata
  • element sa ladicama za skladištenje sladoleda: 3 ladice za 9 posuda 360 x 165 mm ili 6 posuda 360 x 250 mm
  • EVOline® otvor – sa stupcem na izvlačenje koji ima sadrži 3 schuko utičnice, sa inox poklopcem

Baregel d.o.o.

Put mira 113, 21210 Solin

Tel. +385 21 38 35 90

Mob. +385 98 359 106 | +385 98 173 2058

Mail. info@baregel.hr

Prijavite se i primajte Baregel novosti